Zoeken naar huurwoningen

huurwoningen
 
Nieuw toewijsbeleid voor sociale huurwoningen.
Nieuw toewijsbeleid voor sociale huurwoningen. Auteur: Joris Deleenheer. Gepubliceerd op: 09-09-2021. Vlak voor het zomerreces keurde de Vlaamse regering een eerste keer principieel de nieuwe toewijzingsregels voor sociale woningen goed. Voor lokale besturen, die volgens de Vlaamse Codex wonen de regisseurs van het lokale woonbeleid zijn, is dit van groot belang.
Conformiteitsattest voor huurwoningen Gemeente Haacht.
Woningkwaliteit en veiligheid. Conformiteitsattest voor huurwoningen. Conformiteitsattest voor huurwoningen. Het conformiteitsattest bewijst dat de huurwoning voldoet aan de vereiste kwaliteitsnormen. Het is een extra attest dat je kunt bijvoegen bij je keuring en brandweerattesten en de plaatsbeschrijving. Dankzij dit attest ben je zowel als huurder als verhuurder zeker van de kwaliteit van je woning.
Conformiteitsattest huurwoningen Gemeente Lubbeek.
U kunt een conformiteitsattest aanvragen bij de gemeente.: voor huurwoningen of ter beschikking gestelde woningen als er een hoofdverblijfplaats gevestigd is. voor ongeschikt of onbewoonbaar verklaarde woningen die weer in orde gebracht zijn. Het attest blijft 10 jaar geldig, tenzij.
Onze huurwoningen.
Thuis in de Achterhoek - Bestaande woningen huur.
Wonen met zorg. woningen voldoen aan de zoekcriteria. Het grootste woningaanbod van de Achterhoek! Huur en koop. Huur en koop. Garages en parkeerplaatsen. Reageren, hoe werkt het? Voorrang en voorwaarden. Over Thuis in de Achterhoek. Huren of kopen? Wonen met zorg.
Ligging huurwoningen WoonWel.
Ik wil huren. Kom ik in aanmerking? Hoe schrijf ik mij in? Wat is mijn plaats op de lijst? Krijg ik voorrang? Mijn gezinssituatie is veranderd, wat nu? Kan mijn inschrijving geschrapt worden? Ik krijg een woning toegewezen, wat nu?
Huurwoningen Zorggroep de Vechtstreek.
Bij Zorggroep De Vechtstreek zijn in Loenen aan de Vecht en in Breukelen, zowel aanleunwoningen als vrije sector seniorenwoningen/appartementen te huur. Vrije sectorwoningen in Loenen Pleinzicht. Appartementen in Loenen Ter Beekhof. Zorgwoningen in Loenen Bastertlaan. Zorgappartementen in Breukelen t Heycop.
Sociale huurwoningen Hemiksem.
Als je een sociale woning wil huren, moet je je kandidaat stellen bij de sociale huisvestingsmaatschappij. Als je voldoet aan een aantal voorwaarden kom je in de meeste gevallen op een wachtlijst terecht. Zodra een huurwoning beschikbaar is, zal de huisvestingsmaatschappij onderzoeken wie hiervoor in aanmerking komt.
Huis en appartement te huur - Immoweb.
Villa te huur Appartementsblok te huur Bel-etage te huur Herenhuis te huur Uitzonderlijk vastgoed te huur Boerderij te huur Bungalow te huur Chalet te huur Kasteel te huur Landhuis te huur Gebouw gemengd gebruik te huur Andere panden te huur Landhuis te huur Paviljoen te huur Loft te huur Duplex te huur Kot te huur Penthouse te huur Triplex te huur Studio te huur Benedenverdieping te huur Serviceflat te huur.

Contacteer ons