Resultaten voor springkasteel

springkasteel
 
Home Ieperspel.
32 0 494 86 49 63. Grote houten bordspelen. Mooi weer garantie. Bij slecht weer voorspelling kan u kosteloos annuleren tot de dag zelf! Wij leveren uw springkasteel gratis binnen een straal van 20km rond Ieper - Vlamertinge. Toch iets verder?
Springkasteel huren! Attractieverhuur LVG Dirk en Christine.
Zorg ervoor dat uw kinderen een dag beleven om niet snel te vergeten met een attractie van LVG, deze opblaasbare attracties zijn geschikt voor tuinfeesten, verjaardagsfeesten, open-deur dagen, party's' en vele andere evenementen. De attractie waar de kinderen zich kunnen uitleven op een mini quad van 50 cc. Racen met een echte quad is fun verzekerd Zaakvoerder Dirk Leysen was vroeger zelf quadrijder en wou zijn passie aanleren aan andere kinderen. Een veilig opblaasbaar circuit., 4 mini-quads en 2 instructeurs en je hebt een attractie die je kinderen niet snel zullen vergeten. Deze mini stormbaan kan op de meeste plaatsen gezet worden vanwege zijn beperkte afmetingen 8 x 4 m. Is een overdekt springkasteel. Eerst de obstakels binnen overwinnen om dan langs de schuifaf naar buiten te glijden.
Springkastelen Jumping Jack Ham.
De service bij het opbouw en tijdens het afbreken zijn zeer goed tot uitsteken.Ik vind het ook fijn dat ze op voorhand komen kijken voor welk kasteel je plaats hebt. Zeker voor mensen met een klein tuintje. Wij hebben afgelopen weekend het disco fun springkasteel gehuurd en wij zijn zeer tevreden! We zaten met leeftijden van 3 13 jaar en iedereen was enthousiast! Ook een uitstekende service van het Jumping Jack team met een zeer leuke en mooie attentie voor onze dochter.Voor herhaling vatbaar! Disco fun springkasteel gehuurd en alles is prima verlopen. Prima service van het Jumping Jack team! VRAGEN OF RESERVEREN? Meulenven 33, 3945 Ham.
Springkasteel huren Temse - Blitzz Tenten en Feestmateriaal.
SPRINGKASTEEL HUREN TEMSE BIJ BLITZZ. U zoekt feestmateriaal en wil een springkasteel huren in Temse? Dan bent u bij Blitzz aan het juiste adres. Wij geven graag het juiste advies om zo uw feest alsnog bij u thuis te kunnen geven. Om een goed idee te krijgen voor wat u nodig hebt, is het belangrijk te weten waar uw tent en springkasteel kan worden geplaatst en voor hoeveel personen de tent en de het springkasteel moet dienen. Naast springkastelen huren kunnen wij ook voor de volledige inrichting zorgen mettafels, stoelen, linnen, bestek verlichting., Onderaan op deze pagina kan u verschillende type tenten en springkastelen huren.: Springkastelen: Blitzz biedt meer dan 80 attracties en springkastelen te huur aan. Bij ons kan u terecht voor springkastelen in alle vormen en maten maar ook voor attractiesof opblaasbare evenement structuren. Wenst u iets uniek op uw feest dan best u bij ons aan het juiste adres. Kadertenten: Eenvoudige grote evenementen zoals feesten, trouwfeesten, festivals, optredens, tentoonstellingen en beurzen kunnen wij een uitgebreid gamma kadertenten aanbieden. Deze tenten zijn geschikt voor gebruik bij alle weersomstandigheden, zelfs in de winter. Verkrijgbaar in 10, 15 en 20m breed in lengten van 5 tot meer dan 100m.
Springkastelen t Barbeknoeierke.
8m x 52m, x 4m met dak., twee glijbanen en kanonnen. 5m x 6m met dak en glijbaan. Optioneel: zwembadje onderaan glijbaan: 4500., 45m, x 8m met dak en glijbaan. 45m, x 8m zonder dak en twee glijbanen. Kan binnen geplaatst worden. Levering en ophalen. Bij het leveren en ophalen is het prettig als er iemand aanwezig is om een handje te helpen. Haal je het springkasteel zelf op en breng je het terug?
Springkasteel huren in Turnhout, Beerse, Ravels, Merksplas, Kasterlee, Malle, Vosselaar, Herentals, Arendonk, Rijkevorsel, Baarle, Dessel, Geel, Olen, vorselaar, retie, zoersel? - Jacko Sound BVBA.
Afmetingen: ongeveer 3,90, meter x 3,00, meter x 2,1, meter hoogte dit is zonder rekening te houden met de blower. Spanning: 230 volt. Ideaal springkussen voor binnen of kleine tuintjes! Geschikt voor ongeveer 6 kinderen vanaf 3 jaar. Dagprijs: 110 Euro BTW inclusief. 2 aaneensluitende dagen huren: 132 euro BTW inclusief. Weekendprijs zaterdag en zondag: 132 euro BTW inclusief. Midweekprijs maandag tot en met vrijdag: 132 euro BTW inclusief. Prijs meerdere dagen op aanvraag! Onze springkastelen zijn standaard voorzien van piketten voor plaatsing op een zachte ondergrond zoals gras. Indien het springkasteel op een harde ondergrond geplaatst moet worden, moeten we zandzakken voorzien.
Springkasteel voordelig kopen Fitshop.
Eenvoudig springkasteel en hoge veiligheid. Elk groot springkasteel wordt met een compressor geleverd, die de hoop rubber en PVC snel tot een speelparadijs omtovert. Een tip bij het opbouwen: de compressor moet tijdens het gebruik van het springkasteel de hele tijd blazen.
Springkastelen Rent2Party.
Springkastelen zijn aan dagtarief. Al onze artikelen zijn per 5 dagen, behalve onze springkastelen. Levering en ophalen. Kan je zelf niet ophalen en terugbrengen? Wij kunnen dit voor jou doen. Zo, dat is ook al een zorg minder. Springkastelen zijn aan dagtarief.
HOME Springkastelen Ellen.
EEN SPRINGKASTEEL VOOR ELKE GELEGENHEID! Springkasteel huren tegen lage prijzen, met een hoogstaande en kwalitatieve service? Daarvoor moet je bij. SPRINGKASTELEN ELLEN zijn! dat is PURE FUN, zeker voor de kids! Geschikt voor verjaardags-, communie-, lente-, buurt- of eender welke andere feestgelegenheid.

Contacteer ons