Meer resultaten voor loods

loods
 
Loods scheepvaart Wikipedia.
Bij fouten van de loods kan de aansprakelijkheid van de reder eigenaar van het schip in Nederland niet worden opgeheven op grond van art 8547: Burgerlijk Wetboek. De eigenaar van het schip dat is beschadigd door een fout van de loods kan de loods alleen voor schadevergoeding aanspreken als de gedraging of nalatigheid van de loods te beschouwen is als grove schuld in de zin van artikel 3 Loodsenwet.
Loods van oudste bedrijf in Gentse haven ingestort door sn. Gent Het Nieuwsblad.
Een afdekplaat van de loods viel op een vrachtwagen, maar zonder grote schade. De chauffeur zat ook niet in de vrachtwagen. De loods zelf zal waarschijnlijk total loss zijn. Daken in zuiden van West-Vlaanderen kreunen onder gewicht van de sneeuw.
Loods opslag - Wikipedia.
Een loods is een grote overdekte opslagplaats, meestal gebruikt voor handels- of industriƫle goederen. Het type gebouw is zeer groot en hoog vergeleken met een gemiddeld huis en heeft meestal grote inrijdeuren, zodat men er zonder probleem met een vrachtwagen naar binnen kan rijden.
Loods Wikipedia.
Loods scheepvaart, gids die scheepskapiteins helpt bij de navigatie. Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Loods of met Loods in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Loods inzichtelijk te maken.

Contacteer ons