Zoeken naar calpe

calpe
 
Calpe ontdekken aan de Costa Blanca - Mijn Spanje.
Calpe is gelegen in het hartje van de provincie van Valencia. Dus, kan je er via de luchthaven van Valencia komen. Maar de meest toeristen vliegen op Allicante El Alte. Dan is Calpe gemakkelijk te bereiken via de snelweg A7. Of via de tragere N 332. De oude verbindingsbaan tussen bijna alle steden van het zuiden van Spanje.
Vakantie Calpe Goedkope Deals 2022 Prijsvrij.nl.
Populaire vakanties Calpe. Gran hotel Sol y Mar. Calpe, Costa Blanca, Spanje. Adults only hotel: vanaf 16 jaar. Direct aan het strand van Calpe. Appartementen voor 6 personen. 9, 0 Geweldig. vanaf € 171. Bekijk deze vakantie. Calpe, Costa Blanca, Spanje. Fitness, animatie en leuke avondshows. Ontspannen in de heerlijke Wellness. Binnen- en buitenzwembad. Direct aan het strand. 6, 9 Beoordeling.
Calpe toerisme informatie VVV Verkeersbureau Calpe.
Dat betekent dat je jouw vakantie in Calpe op elk moment kunt plannen. Dus of je nu een last-minute in de zomer boekt, wilt overwinteren in januari of met je familie in de herfstvakantie een weekje naar Calpe wilt, het kan altijd.
Hotel Bahia Calpe by Pierre Vacances Costa Blanca.
Ideally located at the Calpe Bay with views onto the sea and the Ifach Rock, the hotel is at a 50m direct access to Calpe Beach and very it is very close the promenade Paseo Marítimo and many shops in town.
Calpe Thuis in Spanje.
Calpe is gelegen aan de Costa Blanca en telt ruim 27.000 inwoners. Calpe wordt gekenmerkt door de 332 meter hoge rots El peñon de Ifach, die uitsteekt in zee en van kilometers ver te zien is. De rots maakt deel uit van een klein vogelreservaat.
Calpe - Wikitravel.
Calpe 1 Calp in Valencian is a town in the Alicante province of Spain. It is a very popular tourist resort, especially with British and German tourists, and also has a large ex-pat community. Get in edit. Catch the Tram 2 about 90 minutes along the coast to Calpe from Alicante, which has the nearest international airport.
Alles over Calpe: Strand, activiteiten, bezienswaardigheden en uitgaan.
Alles over Calpe. Tussen de grote steden Benidorm en Javea in ligt hetgezellige Calpe. Calpe is een middelgroot stadje bekend om zijn stranden, golf vis, en natuurlijk de grote Peñón de Ifach. Deze grote rots is niet te ontwijkenen is hét symbool van de stad.
Calpe toeristen gids, Costa Blanca - video, feiten en landkaart.
Laat u inspireren tot een ander soort zomervakantie in Spanje. Of wordt het boek, strand en ontspannen maar? De leukste activiteiten en bezienswaardigheden in Calpe. Lees ons overzicht van de leukste activiteiten en de meest interessante bezienswaardigheden in Calpe. Van de beroemde rots tot de visserstradities. Gids over de stranden van Calpe. Calpe is de perfecte strandbestemming aan de Costa Blanca.
De rots van Calpe beklimmen - Groetjes uit Verweggistan. Bloglovin. E-mailadres. Facebook. Instagram. Pinterest. Twitter. YouTube.
El Peñon de Ifach, oftewel de rots van Calpe, is niet te missen langs de Spaanse Costa Blanca. Op veel plaatsen langs de kust kun je hem al zien liggen. En in Calpe zelf torent hij boven het stadje uit.

Contacteer ons