Resultaten voor breien

breien
 
annell garen
Breinaalden zonder knop. Super sterk garen. Lint, Paspel Biais. Naai- en borduurnaalden. Einde Reeksen Zomergarens. Einde Reeksen Wintergarens. Einde Reeksen Sokkenwol. Ga naar het einde van de afbeeldingen-gallerij. Ga naar het begin van de afbeeldingen-gallerij. Patroon oversized Debardeur - 10mm Download patroon. In deze beschrijving vind je het patroon voor het debardeurke. De beschrijving is uitgewerkt in 3 maten en kan kan gebruikt worden voor onderstaande garens. Het wordt gebreid met breinaalden 8mm en 10mm. 8 à 9 bollen Kid Annell - 3 draden fotokleur 3124.
ledikantdeken breien
Menu.
Uurrooster en prijs Inhoud. Toelatingsvoorwaarden Certificaat Toekomst Contact. Breien is in! Na de opleiding kan je voor jezelf of voor anderen een zelfontworpen en zelfgemaakt kledingstuk breien. Wat je maakt is uniek! De volgende themas komen aan bod.: continentaal breien met een rondbreinaald.
Breien en naaien - Wonen.
Tafels, stoelen, zetels alles van meubels vind je hier terug. Maak het in huis extra gezellig met woonaccessoires zoals klokken, kaarsen, fotokaders. Aan tafel Breien en naaien Ecologisch/plastiekvrij Elektro Koken Ordenen Poetsen Seizoen. Apero food sharing. Een mooie tafel zorgt voor een gezellige sfeer in huis.
Verhalen breien Oostende.
Samen breien zorgt voor het uitwisselen van tips én het delen van verhalen. Creatieve duizendpoot en uitlegwonder Rozemie Vandekerckhove geeft de nodige inspiratie tijdens dit brei-atelier. Ze staat zowel beginners als doorwinterde brei- en haakfanaten bij met raad en daad.
Basis breien CVO Scala.
Nederlands / Néerlandais / Dutch. U bent hier: Mode en creatie Basis breien Basis breien. Terug naar overzicht. Met eenvoudige werkstukken leer je stap voor stap de basishandelingen van het breien aan. Je leert een breiwerk opzetten, verschillende steken maken, steken oprapen, meerderen en minderen, rondbreien en een patroon lezen.
Chunky muts breien Echtstudio.
Chunky muts breien. Home / Geen categorie, byclaire, fashion / Chunky muts breien. Bekijk grotere afbeelding. Chunky muts breien. Een muts haken of breien is altijd een leuk project voor deze tijd. Deze creatie is overzichtelijk om te maken en nog functioneel ook en wat zijn er enorm veel leuke mogelijkheden.
burda breien - alle nummers.
Burda Breien nr. Prachtig roze voor de zomer. - Topjes en korte truit jes: in mooie pasteltinten. - Easy breien: mooie designs voor easy projecten. - Musthaves voor kinderen: jurkje, vestje, truitje poppetje en vloerkleed. Zet op verlanglijst. Voeg toe aan productvergelijking. Burda Breien nr.
Haken en breien Textiel Creatief.
Knutseltips voor kerst en nieuwjaar. Knutseltips voor lente en pasen. Knutsel en speeltips voor op bivak. Knutseltips voor een geschenkje. Knutseltips voor een warme zomer. Knutseltips voor een nieuw schooljaar. Spel in de kijker. Haken en breien. Haken en breien.
Breien Archives NL - La Maison Victor.
Welkom bij jouw creatieve community. Lees onze creatieve blogartikels, raadpleeg de patroonbibliotheek, krijg en geef advies met handige tips tricks, ontdek exclusieve kortingen op onze shop en zoveel meer. Het is bovendien volledig gratis. Klik hieronder en krijg meteen volledige toegang tot onze website.
Tutorials haken en breien.
Marsha Van Bodegraven december 16, 2013. Niet alleen onze omas en moeders zijn aan het haken en breien, ook onze dochters zijn aan het haken geslagen! In de trein, voor de televisie onder het genot van Boer zoekt Vrouw of gewoon tijdens de lunchpauze op het werk: haken en breien kan overal en altijd.

Contacteer ons